Diensten

Slagbomen:

PPS installeert zowel manuele als elektrische slagbomen. Ieder project is anders & verdient onze aandacht. Voor meer informatie en een prijsvoorstel neemt u het best contact op.

Van de meest gebruikte toegangscontrolebadge & codeklavier tot de innovatiefste oplossingen via nummerplaatherkenning & smartphone alles is mogelijk om een flexibel toegangsbeheer mogelijk te maken.

Elektrische parkeerbeugel:

Zekerheid over de eigen parkeerplek, dat was een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de betaalbare elektrische parkeerbeugel met afstandsbediening. Door dit systeem wordt voorkomen dat een andere auto van uw vaste parkeerplek gebruik kan maken. Deze parkeerbeugel is een luxe en verbeterd alternatief voor de ouderwetse handmatige parkeerbeugel met slot.

Detectie & telling:

Detectie & telling van voertuigen via allerhande technieken van detectielus tot intelligente draadloze sensor.

Videobewaking Axis Companion:

Videobeheersoftware geoptimaliseerd voor het bewaken van parkings, kleine bedrijven, mensen en bezittingen.

Professionele, kwalitatief hoogwaardige IP-camera’s in verschillende uitvoeringen, die voldoen aan de veelvoorkomende bewakingsbehoeften.

 • Huis van de Arbeid Schaarbeek

  Huis van de Arbeid Schaarbeek

  Installatie voor onze klant Troubleyn, toegangscontrole materiaal voor uitrit parking.

  Lees meer
 • Parkeerbeugel in RVS met zonnepaneel

  Parkeerbeugel in RVS met zonnepaneel

  Robuuste parkeerbeugel verhinderd ongewenst parkeren in de Voskenslaan te Gent.

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.