Diensten

Slagbomen:

PPS installeert zowel manuele als elektrische slagbomen. Ieder project is anders & verdient onze aandacht. Voor meer informatie en een prijsvoorstel neemt u het best contact op.

Van de meest gebruikte toegangscontrolebadge & codeklavier tot de innovatiefste oplossingen via nummerplaatherkenning & smartphone alles is mogelijk om een flexibel toegangsbeheer mogelijk te maken.

Elektrische parkeerbeugel:

Zekerheid over de eigen parkeerplek, dat was een van de uitgangspunten bij de ontwikkeling van de betaalbare elektrische parkeerbeugel met afstandsbediening. Door dit systeem wordt voorkomen dat een andere auto van uw vaste parkeerplek gebruik kan maken. Deze parkeerbeugel is een luxe en verbeterd alternatief voor de ouderwetse handmatige parkeerbeugel met slot.

Detectie & telling:

Detectie & telling van voertuigen via allerhande technieken van detectielus tot intelligente draadloze sensor.

Als NEDAP “Certifiëd Partner” beschikt PPS over de nodige knowhow om uw parkeerplaatsen met een kwalitatief product te monitoren.

Of het nu om een parkeerplaats, parkeergarage of een laadkaai gaat het SENSIT systeem biedt real-time gegevens die klanten in staat stellen hun beschikbare (parkeer)plaatsen beter te beheren.  

Toegangscontrole parking:

Ons portfolio omvat o.a. de jetonlezer, codeklavier, badgelezer, afstandsbediening, ANPR camera, lange afstand lezer en ook GSM modules.

De koppeling met een bestaand toegangscontrole systeem behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Gebruik van professionele, kwalitatieve en hoogwaardige hardware, die voldoet aan de veelvoorkomende parking toegangscontrole behoeften.

 

 • Nieuwe smalle aluminium behuizingen

  Nieuwe smalle aluminium behuizingen

  Meer info: https://www.elka.eu/en/produkte/saeulen-gehaeuse/saeulen.php

  Lees meer
 • Nieuwe aluminium behuizingen

  Nieuwe aluminium behuizingen

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.